MEEST RECENTE PROJECTEN

PORTFOLIO

Benieuwd naar ons werk? Hier delen we onze meest recente projecten waar we ook best trots op zijn.

De Houthallen BV

De Houthallen is opgericht vanuit de ideologie om het traditionele bouwen te veranderen. Om een goed zicht te geven op hun activiteiten hebben we op de homepage een video als achtergrond gemaakt van korte filmpjes en foto’s.

De Verfkampioen

Toen de grootste verfdiscounter van Nederland toe was aan een redesign kwamen ze naar 99projects. We hebben er een frisse site van gemaakt met o.a. een Google klantenreviews widget. Op een aantal andere pagina’s hebben we video op de achtergrond gebruikt voor een verrassend effect.
logo HAP Hogenbosch

Huisarts Hogenbosch

Na een stevig redesign van de website van deze huisartsenpraktijk is het voor patiënten een stuk makkelijker navigeren. Alle informatie is nu goed toegankelijk, ook voor mensen met een (visuele) beperking.

CAT International

CAT beweegt zich al bijna 50 jaar in de boekings- en muziekwereld. Toen ze behoefte hadden aan een nieuwe website en een partij die voor hen online advertenties verzorgt kozen ze voor 99projects.

ExTH Exameninstelling

ExTH bedient 3 doelgroepen die betrokken zijn bij het  examineren van mbo-kandidaten voor de opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid. Ons design zorgt ervoor dat zij de gewenste informatie snel kunnen vinden.

Puppycursus Dog College

Een aanbieder van puppycursussen met professionele en persoonlijke aandacht vereist natuurlijk ook een professionele landingpage voor haar Google Ads cmapagnes.

Skin Rebel Pro

Skin Rebel Pro verkoopt via de webshop een eigen lijn betaalbare huidverbeteringsproducten voor iedereen. Dat verdient een custom design dat de doelgroep aanspreekt.

Proud 24•7

Proud 247, de toonaangevende importeur/groothandel van professionele salonconcepten in de kappersbranche had een stijlvolle, snelle webshop nodig om hun B2B-klanten goed te bedienen. Die konden we leveren in de vorm van een WooCommerce shop.

logo PROFIMAX

Profimax

Wie meer werk heeft dan mensen kan bouwen op technisch uitzendbureau Profimax. Voor Profimax werken we aan zoekmachine optimalisatie en verzorgen we Google Ads.

logo Eijsink

Fast Track Event

Voor een software development event hebben we dit aangeleverde design pixel perfect uitgewerkt voor zowel de desktop als mobiele versies.  

De Heerenzitting

Voor de 9e editie van De Heerenzitting ‘s-Hertogenbosch hadden wij de eer om het webdesign- en development te mogen verzorgen rondom het thema James Bond.

logo Mystery Guest

Mystery Guest

Mystery Guest is al bijna 30 jaar de partij voor gedegen klantbelevingsonderzoeken en het werven en inzetten van Mysteryshoppers. Naast het redesign van de website hebben we ook de intergratie van aanmeldformulieren naar de bestaande backoffice verzorgd.

Pioneering Digital Excellence: Discover the Digimax Advantage.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Testimonial

Client Feedback & Reviews