Tarieven website of webshop

Tarieven voor een professionele en aantrekkelijke website

Jij wil toch ook een betere website dan je concurrenten? Daarom werken wij niet met kant-en-klare templates. Jouw website krijgt zijn eigen unieke design. De onderstaande informatie geeft aan welke tarieven wij rekenen bij een eenvoudige of uitgebreide maatwerk website.
Small/Basic Website

Dit is ons basistarief en omvat over het algemeen kleinere informatieve websites met tot 1-5 pagina's*, die niet al te veel complexe functionaliteit bevatten.

vanaf €1.599
Inclusief:
* We gaan ervan uit dat je zelf alle teksten en bruikbare afbeeldingen aanlevert
Meest populair
Medium/Standard Website

Voor sites van 5-25 pagina's* met een aantal geavanceerde functionaliteiten, zoals blog, contact- en/of offerteformulieren, evenementen, etc. Ook voor redesigns.

vanaf €2.999
Alles van small/basic website, plus:
* We gaan ervan uit dat je zelf alle teksten en bruikbare afbeeldingen aanlevert
Large Website/Webshop

Voor grotere sites (30+ pagina's*) met uitgebreider ontwerp en ontwikkeling, functionaliteit, webshop, lidmaatschap of software koppelingen (API), etc.

vanaf €5.999
Alles van standard website, plus:
* We gaan ervan uit dat je zelf alle teksten en bruikbare afbeeldingen aanlevert

Wij staan open voor een breed scala aan projecten (groot en klein), inclusief die buiten onze standaard prijsranges vallen. We zijn flexibel en bereid om maatwerkoplossingen te bieden die aan jouw specifieke behoeften voldoen.
Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw unieke project te bespreken.

Vragen over webdesign

FAQ Website

Er komt veel kijken bij het ontwerpen en bouwen van een website of webshop. Meer nog dan je zou verwachten...

Dat ligt er maar net aan … De prijs is namelijk sterk afhankelijk van hoeveel je zelf doet (zoals teksten schrijven en beeldmateriaal verzorgen), wie je inschakelt (ervaren of onervaren webbouwer) en de complexiteit van jouw website (offerteformulieren, koppelingen met andere software). Je betaalt natuurlijk ook voor de support, de expertise, creativiteit en de ervaring van het bureau. Zo kan het zijn dat een ene heel simpele website nog geen €500,- heeft gekost en de andere complexere website ruim € 15.000,-

Gebruikt je doelgroep internet? Zeer grote kans dat dat zo is. Alleen al daaarom heb je een website en/of webshop nodig. Een website is de basis van je onderneming en van al je (online en offline) marketinginspanningen. Het doel van een website is informeren, overtuigen en verkopen. Hoe actiever jij gaat zijn met jouw website en met online marketing, hoe meer de investering in een betere website zich terugbetaalt.

Grote verschillen zitten met name in het design op maat in plaats van het gebruik van een veelgebruikte template, de usability (gebruiksvriendelijkheid), meedenken met jouw ondernemersdoelen en veel zaken die op de achtergrond gebeuren zoals implementatie van Google Analytics (GA4) en Google Search Console en hoe SEO-proof (technisch en content) jouw website is als deze wordt opgeleverd.  Wil jij iets wat er OK uitziet en een paar honderd euro heeft gekost of wil je een professionele, gebruiksvriendelijke website of webshop met een wow-factor die verkoopt?

Een professionele website maken is maatwerk en een creatief proces. Hoe lang het gehele design- en bouwproces duurt hangt in grote mate af van wat er al voor werk is gedaan door jou. Heb je zelf al een goed logo, fraaie huisstijl, professionele teksten en rechtenvrije afbeeldingen klaar liggen of moeten deze nog gerealiseerd worden? Dat kan zomaar een paar weken of maanden schelen. Ook hangt de duur van de bouw af van welke functies je allemaal wilt op je website. De meeste websites bouwen we in 6 tot 8 weken. Tel daar voor een webshop gemiddeld nog 4 weken bij.

Jazeker, vrijwel alle websites die wij bouwen zijn gebaseerd op het Content Management System (CMS) van WordPress. WP is een open source CMS. Het is daardoor zeer uitgebreid en ook nog eens veiliger en flexibeler dan veel betaalde CMS platforms. Van een WordPress site is ook nog eens met wat extra werk een uitstekende (WooCommerce) webshop  te maken.